Sommarens höjdpunkter

Osch vad sommaren har gått fort! Detta är nog den lugnaste sommaren för vår del, men det har varit helt underbart, än om ngt för varmt för mig vissa dagar. Men med tanke på att svensk sommar aldrig brukar vara såhär sooolig och varm så har det bara vart bra, det unnar jag alla andra;)


Graviditeten har gått hiskeligt fort idag är vi redan inne i v 37!
Som man hör brukar gravida oftast tycka den sista tiden gå såå sakta. Men jag tycker snarare tvärtom, tycker nästan det gått aldeles för fort! Får lite panik nu att det redan ska komma en bebis till oss.


Här hemma har vi grejat massa inför nedkomsten. Allt är inhandlat, tvättat och lagt in kläderna till lillen, sängen står bäddad, vagnen klar att köra. Vi har röjt ordning i hela förrådet, så nu Äntligen går det att gå in o ta det man ska ha.
Städat ur alla skåp här hemma o tömt på sånt man inte använder. Så skönt att röja i ordning, man känner sej så mkt lättare på ngt vis...


I sommar har vi mest hållt oss nära hemmet o här kommer våra höjdpunkter

 

 

* Glass i STOOORA lass på bästa glass-kiosken som finns. Tre toppar i Läjet. Ett måste för alla sommargäster som är i Varberg. Annars duger Kulingen i hamnen mycket bra oxå.


 

* Jordgubbar i ännu större lass. Åh vad det är underbart gott med den röda lilla gubben. Det har säkert blivit en ask om dagen. MUMS. Och hade vi inte inhandlat vårat fina frysskåp så sent som häromdagen så skulle säkert en hylla eller två vara fylld med självplockade gubbar. Nästa år istället.

 


 

* Folkrace på Anneberg/Varberg. Mannen körde och det gick hur bra som helst tills ngt pajade på bilen och det sedan gick åt skogen, annars tippar vi på att han hade vunnit. Men en sista plats i A-finalen blev det iaf, med fina priser. Lova hejjar på sin pappa o dansar glatt till musiken i pauserna.


 

 

* Vimmerby med Astrid Lindgrens värld och folkrace blev det en weekend för Lova och hennes pappa. Det är numera 3e året de åker på en pappa-barnhelg och får väl kallas för tradition. Där träffade de även på vänner från Ludvika så Lova vart lycklig när hon fick leka med söta Tilde.

Mysigt för dem att göra ngt alldeles själva på bortaplan.

 

 
 

* Tjolöholm slott. Oj så otroligt vackert! Hit blev det en fin utflykt när vädret inte tillät att ligga på stranden.
Gick även en fin rundvisning inne på slottet med en jätteduktig guide.

  

 


  

 

* Liseberg, såklart!
En tripp dit kan man ju ta när som helst när man bor såhär nära. Det blev en tripp och det var jättekul.

 

 


 

* Öströ fårfarm åkte vi till en dag. Verkligen ett smultronställe. Missade  den dagliga lammsafarin, men den har vi åkt med på några gånger så det blev klappat får istället. Så mysigt.

Och såklart blev det smarrig Hembakad fika i det gröna. Med sig får man en korg med rödvit rutig duk o termos med kaffe för att sen avnjutas i den vackra naturen. Vi gillar!

http://www.ostroofarfarm.com/page.php?page=startsida

 

* Scraproom i Helsingborg.

Hälsade på några vänner en sväng i Helsinborg, och då blir det Alltid en runda med Jessie till Scraproom. Perfekt med ngn som har samma intresse för scrapbooking som jag.

http://www.scraproom.se/

Barnens badstrand, vid kallbadhuset blev det en hel del bad o sol på. Varmast havsvatten i stan? Så skönt för här finns skugga under bron för de som föredrar det.

 Barnens badstrand

* Fotografering hos Marie!

Vid förra graviditeten så fotograferade vi magen hos duktiga Marie. Mycket roligt att ha som minne sedan. Sen har det blivit lite andra fotningar där med. Nu skulle vi fota magen igen:) Mycket roligt för nu vart Lova med och skulle busa med magen. Även mor fick vara med på lite bilder.

Och Marie fick verkligen igång Lova till de bästa minerna haha.

   

Kolla in Maries hemsida!

http://www.123minsida.se/fotografmarie/10985024


* Lova klipper sej äntliiiigen!

Har haft lite `problem` att få iväg vår goa unge till frisören, varje gång vi gått dit har det slutat med stortjut och hemgång utan kortare hår...

Men nuu äntligen blev det långa håret klippt, och slitet var det. Hon var så stolt när hon kom hem med kortare hår, lila färg och 2 inbakade flätor i luggen. Gissa om hennes mamma blev jätteglad o stolt över henne att det äntligen blev av.

 * Lova cyklar utan stödhjul. WEEHOO. Fort går det med:) Det är väl verkligen en höjdpunkt att skriva upp. Stora tjejen.


Hur har eran sommar sett ut? Hoppas ni haft det lika gott som vi!

Kram M

 

 

 

 

 


Midsommar hos kära Sara o Janne.

Här kommer ngt seeena bilder från vår mysiga midsommar hos Sara o Janne.

Är såå dålig på att lägga över bilder i datorn numera....

   
 

 

 

RSS 2.0